Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η υπηρεσία  Τηλεόραση Παντού - Live Streaming;

Για συνδρομητές εντός Κύπρου:

Η υπηρεσία  Live Streaming σας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά επί εικοσιτετραώρου βάσεως το κανάλι της PrimeTel, καθώς επίσης  τα Κυπριακά κανάλια παγκύπριας εμβέλειας, στην ταμπλέτα σου, και στο κινητό σου.

Για συνδρομητές εκτός Κύπρου:

Η υπηρεσία  Live Streaming σας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων που μεταδίδει αποκλειστικά το κανάλι της PrimeTel. Η μετάδοση του καναλιού αρχίζει περίπου 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και τελειώνει 30 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα.

Πόσα κοστίζει η υπηρεσία;

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 19% Φ.Π.Α.

Για συνδρομητές εντός Κύπρου:

Εάν είστε υφιστάμενος συνδρομητής της PrimeTel σε οικιακό προϊόν που συμπεριλαμβάνει σταθερή τηλεφωνία  και/ή διαδίκτυο/τηλεόραση:

- Κόστος υπηρεσίας €9.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα ή €199.99 για ένα χρόνο.

Εάν δεν είστε υφιστάμενος συνδρομητής της PrimeTel στα πιο πάνω προϊόντα: 

- Κόστος υπηρεσίας €19.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα ή €199.99 για ένα χρόνο.

Επιλεγμένοι αγώνες για συνδρομητές Primetel και μη εντός Κύπρου, του πρωταθλήματος Ισπανίας (Primera Division) και Bundesliga με μόνο €4.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα

 

Για συνδρομητές εκτός Κύπρου:

- Κόστος υπηρεσίας €9.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα.    

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα και της Ομόνοιας για την σεζόν  €199.99.  

Πώς μπορώ να πληρώσω για την υπηρεσία;

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές της PrimeTel χρεώνονται στον υφιστάμενο τους λογαριασμό. Οι μη PrimeTel συνδρομητές μπορούν να πληρώνουν με την πιστωτική τους κάρτα.

Γιατί φαίνετε το κόστος ανά αγώνα να είναι πιο ακριβό από παρόμοιες υπηρεσίες άλλων εταιρειών;

Στην πραγματικότητα το κόστος ανά αγώνα της υπηρεσίας μας δεν είναι πιο ακριβό από παρόμοιες υπηρεσίες άλλων εταιρειών, τουναντίον σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές μας είναι οι πιο χαμηλές της αγοράς. Στην περίπτωση την κατοίκων εκτός Κύπρου, το πακέτο €199.99 για όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα και της Ομόνοιας για την σαιζόν φέρνει το κόστος σε πιο κάτω από €6 ανά παιγνίδι.

Για ποιες ποδοσφαιρικές ομάδες έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης το κανάλι της PrimeTel;

Τα κανάλια της PrimeTel έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του Απόλλωνα και Ομόνοιας (Α’ Φάση (13 αγώνες για κάθε ομάδα) – Β’ Φάση (5 αγώνες για κάθε ομάδα)και τα εντός έδρας παιχνίδια Κυπέλλου μέχρι τον Τελικό) καθώς και της μετάδοσης επιλεγμένων αγώνων του πρωταθλήματος Ισπανίας (Primera Division).

Πώς μπορώ να ξέρω ότι ο υπολογιστής μου ή η συσκευή μου υποστηρίζει την υπηρεσία;

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ. Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε το video, τότε μπορείτε χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας . Θα πρέπει η ταχύτητα της ευρυζωνικής σύνδεσή σας να είναι το λιγότερο 450kpbs.

Τι χρειάζομαι για να παρακολουθήσω το live streaming;

Χρειάζεστε την έκδοση Flash Player 10 ή την πιο πρόσφατη. Συστήνεται η τελευταία έκδοση. Πατήστε http://get.adobe.com/flashplayer/ για να την εγκαταστήσετε.

Γιατί μερικές φορές διακόπτεται η μετάδοση (freezing) και τι μπορώ να κάνω;

Η PrimeTel λαμβάνει όλα τα μετρά για να έχετε απρόσκοπτη μετάδοση της υπηρεσίας. Είναι κατανοητό όμως ότι η PrimeTel δεν ελέγχει όλο το διαδίκτυο.  Η ταχύτητα της σύνδεσης σας ή η σύνδεση του παροχέα σας σε κύριους διαδικτυακούς κόμβους  εντός Κύπρου ίσως να μην είναι η καλύτερη δυνατή και να επηρεάζει την δυνατότητα σας να απολαμβάνετε την υπηρεσία μας στο μέγιστο δυνατό.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την μετάδοση της υπηρεσίας μας μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα:

  • Βεβαιωθείτε ότι δεν τρέχετε διάφορα bit torrent προγράμματα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.
  • Πατήστε στην σύνδεση "Αλλαγή Streaming Server" στο κάτω μέρος του Player τις ιστοσελίδας μας και δοκιμάστε διαφορετικό streaming server ή συσκευή
  • Κάνετε ένα test ταχύτητας  στο http://www.primetel.com.cy/help/speedtest/. Η ταχύτητα σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 450 kbs ανά δευτερόλεπτο για το κανάλι της PrimeTel (700 kbs ανά δευτερόλεπτο για τα υπόλοιπα κανάλια)

Τι να κάνω σε περίπτωση που έχω κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία;

Μπορείτε να στείλετε e-mail στο streaming@prime-tel.com περιγράφοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Λειτουργός της PrimeTel θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Έχω αγοράσει έναν αγώνα, πότε αρχίζει να μεταδίδεται;

Η μετάδοση αρχίζει 30 λεπτά πριν από τον αγώνα και τελειώνει 30 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ώστε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές pregame και postgame

Μπορώ να αγοράσω κάποιο αγώνα εκ των προτέρων;

Μπορείτε να δείτε του πρόγραμμα των διαθέσιμων αγώνων κάτω από το link TV Οδηγός. Εκεί σας δίνετε η δυνατότητα να αγοράσετε τον αγώνα που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα αγώνα, οποιαδήποτε στιγμή μετά την έναρξή του.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές;

Όχι, η υπηρεσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε πάνω από μία συσκευές.

Έχω αγοράσει το παιχνίδι αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου. Τι μπορώ να κάνω;

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και 30 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού αποστέλλοντας email στο streaming@prime-tel.com. Αν το κάνετε αυτό, οποιαδήποτε πληρωμή έγινε για το παιχνίδι θα σας επιστραφεί εφόσον διαπιστωθεί ότι ο λογαριασμός σας δεν ήταν ενεργός κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.